Skip to main content

Aan de slag met jouw coachvraag:

Je kunt met verschillende coachvragen bij mij terecht. Vanwege mijn achtergrond en loopbaanadvieswerk, krijg ik veel mensen aan tafel met een coachvraag met een zekere link naar het werk(en). Bijvoorbeeld:

  • Ik wil meer ‘impact’ hebben.
  • Hoe zorg ik dat ik niet overbelast raak?
  • Ik leg de lat steeds te hoog…
  • Hoe kan ik minder last hebben van mijn (vul in: baas / collega’s / …)
  • (jouw vraag)?

In de kennismaking verkennen we je coachvraag en de situatie. In het coachvoorstel verwoord ik de aanleiding, je doel, het gewenste resultaat en mijn voorstel voor de aanpak. De aanpak is altijd maatwerk en verschilt per persoon en per vraag.

Bij het coachen stel ik vragen, houd je een spiegel voor, geef steun, confronteer waar nodig, relativeer, geef bruikbare theorie en ik reik je effectieve oefeningen en opdrachten aan. Hiermee ondersteun ik je in het vinden van jouw oplossingen en bereiken van je doel. Mijn coaching is oplossingsgericht, we kijken naar wat je (wel) kan inzetten en beïnvloeden om dichterbij je doel te komen. Uiteraard met oog voor alle factoren die een rol (kunnen) spelen, zoals je gezondheid, je waarden, je privé omstandigheden etc.

Elk coachtraject verloopt anders en het accent kan ook verschuiven tijdens het traject. Omdat ik als coach geen belang of agenda heb – behalve jou verder te helpen – kun je vaak eerlijker zijn waardoor we sneller tot de kern van je vraag en tot vooruitgang komen.

Overigens: in de gesprekken zijn we niet alleen hard aan het werk, er is ook ruimte om even hard te lachen of juist tot rust te komen.

A.L. – juli 2017 : ‘ik ging elke keer blij en geïnspireerd weer naar huis’

Dat geldt voor vrijwel alle gesprekken. Maar soms levert een gesprek je ook ‘food for thought’ op of is het belangrijk stil te staan bij verdriet of frustratie. Dat brengt je dan weer verder of leert je iets. Je mag rekenen op een deskundige en integere begeleiding (en zo nodig ook een doorverwijzing).

Mijn coaching spits ik toe op wat voor jou werkt, belangrijk is en het meeste resultaat geeft. Dat maakt het een hele fijne èn effectieve manier om je te ontwikkelen.

Als je wilt overleggen of mijn coaching iets voor jou is, bel of mail gerust. Of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!