Skip to main content

Dankjewel! Je hebt me met name geleerd dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik meer op mezelf mag vertrouwen. Tevens was jouw begeleiding bij de (lastige) start van mijn nieuwe baan zeer waardevol. Daar ben ik je zeer dankbaar voor!

Anoniemuitgebreide coaching – 2017

Ja ik zou Sandra bij anderen aanbevelen omdat ze goed kan analyseren waar de hulpvraag ligt. Ze kan goed aanvoelen op welke manier de hulpvrager de coaching zou willen ontvangen bijvoorbeeld op een directe manier of indirect. Gaat vertrouwelijk om met informatie naar de werkgever toe. Is een prettige gesprekspartner, heeft empathie.

AnoniemCoaching - 2016

Vanuit BNNVARA schakelen wij Sandra regelmatig in voor korte loopbaan-en coachingstrajecten. Sandra werkt doelgericht, daagt uit, stimuleert en stelt de juiste vragen. Haar benadering is persoonlijk en uiterst effectief.

Mirjam de KlerkSenior P&O adviseur Personeel & Organisatie BNNVARA

Beoordeling: 10. Goed op een rij gekregen waar ik heen wil in mijn carrière.
Ik ging elke keer blij en geïnspireerd weer naar huis.

A.L.compacte coaching – 2017

Een persoonlijke benadering om iemand ook daadwerkelijk te helpen waar nodig. Ik heb na de bezoeken bij Sandra ook echt het idee dat het mij persoonlijk enorm heeft geholpen.

I.W.compacte coaching - 2017

Beoordeling: 10. Gevoel van vertrouwen waarin ik alles kon vertellen. En hoe alle info die ik vertelde door Sandra aan elkaar gelinkt werd waardoor ik tot inzichten kwam over mezelf die ik zelf niet kon inzien. Het hielp enorm om mijn gedachten te structureren.

AnoniemCompacte coaching - 2017

Wat ik goed vind aan Sandra is dat ze me liet nadenken over wat ik diep van binnen zelf echt wil en ze liet me geen genoegen nemen met wat er van mij verwacht wordt. Ze liet me inzien wat er bij mij past en bij wat voor soort organisatie ik het best tot mijn recht kom. Ze durfde mij uit mijn comfortzone te halen door het stellen van kritische vragen. Ook is ze zeer sociaal maar blijft professioneel. Verder is ze vakinhoudelijk zeer bekwaam en heeft ze me veel praktische tips gegeven. Ik kan haar iedereen als coach aanraden.

Ingrid Meewisse

Sandra kan zowel inhoudelijk als procesmatig veel waarde toevoegen aan onze organisatie, op een breed scala aan onderwerpen. Ze is in staat om met vindingrijke oplossingen te komen, die aansluiten bij wat mogelijk en passend is binnen de organisatie en de marktomstandigheden. Sandra is integer, verbindend en transparant.

Ermelinda VermeulenManaging Director IIR