Skip to main content

Naam & bedrijfsnaam

Sandra Meijer – Sandra Meijer Coaching | Advies

Contact:

T: 06 511 81 745
E: vraaghet@sandrameijer.nl

Adres:

NEST werkplekken Amstelveen
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Bankrekening (IBAN):

NL78 INGB 000 266 0296
Ten name van S Meijer

Overige bedrijfsgegevens:

KvK inschrijving: 587 280 31
BTW nummer: NL 140 146 933 B02

Social media:

Kennismaking / intake

In coaching (en ook bij andere persoonlijke dienstverlening), wordt het beste resultaat bereikt als er een goede klik is met de coach of adviseur. Ik gun jou, of je team of organisatie, de beste begeleiding en investeer daarom graag in een kennismaking of intake. Omdat je al veel hebt kunnen lezen op mijn website en social media, is er bijna altijd wel een match. Mocht jij – of ik – toch vermoeden dat een andere persoon of discipline je beter kan helpen, dan verwijs ik je graag door.

Voor de kennismaking trek ik altijd een uur uit, soms zijn we iets minder tijd kwijt. Ik zal wat meer vertellen over mijn dienstverlening in zijn algemeenheid, over mijn werkwijze en achtergrond. Daarna is er de ruimte om in te gaan op de doelen of vragen waarvoor je coaching (of advies) zoekt. Aan het einde van de kennismaking kan ik meestal een eerste inschatting geven over wat ik zou kunnen betekenen. Na de kennismaking kun je nadenken of wat ik heb voorgesteld aansluit voor jou en of je met mij aan de slag zou willen. Als de uitkomst positief is, maak ik een voorstel.  N.B. Als het een voorstel voor je werkgever is, zal ik de inhoud altijd eerst aan jou voorleggen, ik koppel niets terug aan de werkgever zonder toestemming. De inhoud van de kennismaking is en blijft altijd vertrouwelijk.

Locatie

Mijn kantoor is onderdeel van het inspirerende NEST werkplekken, aan de Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. Het pand ligt op de rand van Amsterdam (de wijk Buitenveldert) en Amstelveen, achter de studentenflats van Uilenstede. Met OV is de dichtstbijzijnde halte Uilenstede, hier vandaan is het nog een stukje lopen. (Zie Google Maps). Met de auto kan voor het pand en ook in de omgeving gratis geparkeerd worden. Ook de parkeergarage naast het pand mag gebruikt worden als de slagboom voor de ingang openstaat. (N.B. De slagboom bij de uitgang opent vanzelf).

Als je het pand door de hoofdingang binnengaat, sta je in een koffietentje, De Huismeesters geheten. Daar haal ik je op op de afgesproken tijd, waarna we – met een drankje – naar de 7e etage gaan, waar mijn kantoor is.

NB Je kunt ook gecoacht worden op Texel – check ‘Coaching op Texel’ in de dienstverlening.

Andere werklocaties zijn in overleg ook mogelijk – dit natuurlijk wel afhankelijk van de opdracht en de ruimte in mijn agenda.